Rechtenmedia.nl - Juridische Online Uitgeverij  Rechtennieuws.nl | Jure.nl | Maxius.nl | Parlis.nl | Rechtenforum.nl | Vacatures | MijnWetten.nl | AdvocatenZoeken.nl | Rechtentotaal.nl
» Energiewijzer « advertorial
Bespaar geld en stap over!
Energiewijzer.nl, eerlijk over energie.

Juridische vacatures

Meer vacatures | Plaats vacature

Powered by Jbmatch.nl

Inhoudsopgave
Artikel 1
Artikel 2
Artikel 3
Juridisch advies nodig?
Heeft u een juridisch probleem of een zaak die u wilt voorleggen aan een gespecialiseerde jurist of advocaat ?
Neemt u dan gerust contact met ons op en laat uw zaak vrijblijvend beoordelen.

Stel uw vraag
Geschiedenis

Geschiedenis-overzicht

Percentage waarvoor gezakte eindexamenkandidaten meetellen

Bwb-id:
Officiele titel:
Citeertitel:
Soort regeling:
Wetsfamilies:
Eerst verantwoordelijk ministerie:

Geldigheidsdatum:
Ingangsdatum:
Let op. Deze wet is vervallen op 1 augustus 2008. U leest nu de tekst die gold op 31 juli 2008.
Percentage waarvoor gezakte eindexamenkandidaten meetellen
De Staatssecretaris van Onderwijs en Wetenschappen,
Gelet op artikel 40, tweede lid, van het Besluit dagscholen v.w.o.-h.a.v.o.-m.a.v.o. (Stb. 1967, 526), artikel 18, vierde lid, van het Besluit m.t.o. (Stb. 1978, 631), artikel 46, vierde lid, en artikel 46a, lid 2a van het Besluit m.h.m.o. (Stb. 1968, 388), artikel 11, vierde lid, van het Besluit m.m.o. (Stb. 1968, 389), artikel 11, vierde lid van het Besluit dagscholen m.e.a.o. (Stb, 390),
Besluit
Artikel 1
Voor de toepassing van artikel 40, tweede lid, van het Besluit dagscholen v.w.o.-h.a.v.o.-m.a.v.o., artikel 11, vierde lid, van het Besluit m.m.o., en artikel 11, vierde lid, van het Besluit dagscholen m.e.a.o. worden leerlingen die voor 1 augustus van het desbetreffende schooljaar 16 jaar of ouder zijn en die in een voorafgaand jaar definitief voor het eindexamen aan de school of een gelijksoortige school zijn afgewezen, meegeteld voor een tiende gedeelte.
Artikel 2
Voor de toepassing van artikel 18, vierde lid, van het Besluit m.t.o. en van de artikelen 46, vierde lid , en 46a, lid 2a, van het Besluit m.h.n.o. worden leerlingen die voor 1 augustus van het desbetreffende schooljaar 16 jaar of ouder zijn en die in een voorafgaand jaar definitief voor het eindexamen van dezelfde afdeling aan de school of aan een gelijksoortige school zijn afgewezen, meegeteld voor een tiende gedeelte.
Artikel 3
Dit besluit dat zal worden geplaatst in de Nederlandse Staatscourant treedt in werking met ingang van de dag na heden en werkt terug tot 1 augustus 1983.
(Beschikking van 4 oktober 1983, nr. DGVO-12.537).
4 oktober 1983