Rechtenmedia.nl - Juridische Online Uitgeverij  Rechtennieuws.nl | Jure.nl | Maxius.nl | Parlis.nl | Rechtenforum.nl | Vacatures | MijnWetten.nl | AdvocatenZoeken.nl | Rechtentotaal.nl
» Energiewijzer « advertorial
Bespaar geld en stap over!
Energiewijzer.nl, eerlijk over energie.

Juridische vacatures

Meer vacatures | Plaats vacature

Powered by Jbmatch.nl

Inhoudsopgave
Juridisch advies nodig?
Heeft u een juridisch probleem of een zaak die u wilt voorleggen aan een gespecialiseerde jurist of advocaat ?
Neemt u dan gerust contact met ons op en laat uw zaak vrijblijvend beoordelen.

Stel uw vraag
Geschiedenis

Geschiedenis-overzicht

Inwerkingtreding van het Verdrag inzake wederzijdse bijstand bij invordering en van het Tweede Wijzigingsprotocol bij het verdrag met Nieuw-Zeeland tot het vermijden van dubbele belasting

Bwb-id:
Officiele titel:
Citeertitel:
Soort regeling:
Wetsfamilies:
Eerst verantwoordelijk ministerie:

Geldigheidsdatum:
Ingangsdatum:
Let op. Deze wet is vervallen op 20 juli 2006. U leest nu de tekst die gold op 19 juli 2006.
Inwerkingtreding van het Verdrag inzake wederzijdse bijstand bij invordering en van het Tweede Wijzigingsprotocol bij het verdrag met Nieuw-Zeeland tot het vermijden van dubbele belasting De Directeur-Generaal voor Fiscale Zaken geeft namens de Staatssecretaris van Financiën kennis van het volgende.
Het op 20 december 2001 tussen Nederland en Nieuw-Zeeland gesloten Verdrag inzake wederzijdse bijstand bij de invordering van belastingvorderingen is op 22 augustus 2004 in werking getreden Tractatenblad 2004, 218). De Nederlandse tekst van het Verdrag is opgenomen in Trb. 2002, 45.
Ingevolge artikel 7 van het Verdrag inzake wederzijdse bijstand zijn de bepalingen ervan in Nederland en in Nieuw-Zeeland van toepassing met ingang van 22 augustus 2004.
Ook het op 20 december 2001 gesloten Tweede Protocol tot wijziging van de Overeenkomst tussen de Regering van het Koninkrijk der Nederlanden en de regering van Nieuw-Zeeland tot het vermijden van dubbele belasting en het voorkomen van het ontgaan van belasting met betrekking tot belastingen naar het inkomen, met Protocol, is op 22 augustus 2004 in werking getreden (Tractatenblad 2004, 224). De Nederlandse tekst van het Protocol is opgenomen in Trb. 2002, 46.
Ingevolge artikel V van het Wijzigingsprotocol zijn de bepalingen ervan in Nederland van toepassing voor inkomsten die opkomen op of na 1 januari 2005, en in Nieuw-Zeeland voor inkomsten die opkomen in enig inkomensjaar dat aanvangt op of na 1 april 2005.