Rechtenmedia.nl - Juridische Online Uitgeverij  Rechtennieuws.nl | Jure.nl | Maxius.nl | Parlis.nl | Rechtenforum.nl | Vacatures | MijnWetten.nl | AdvocatenZoeken.nl | Rechtentotaal.nl
» Energiewijzer « advertorial
Bespaar geld en stap over!
Energiewijzer.nl, eerlijk over energie.

Juridische vacatures

Meer vacatures | Plaats vacature

Powered by Jbmatch.nl

Inhoudsopgave
1. Algemeen
2. Interpretatie naar aanleiding van de cases
Juridisch advies nodig?
Heeft u een juridisch probleem of een zaak die u wilt voorleggen aan een gespecialiseerde jurist of advocaat ?
Neemt u dan gerust contact met ons op en laat uw zaak vrijblijvend beoordelen.

Stel uw vraag
Geschiedenis

Geschiedenis-overzicht

Interpretatie regelgeving cursusgelden

Bwb-id:
Officiele titel:
Citeertitel:
Soort regeling:
Wetsfamilies:
Eerst verantwoordelijk ministerie:

Geldigheidsdatum:
Ingangsdatum:
Let op. Deze wet is vervallen op 1 augustus 2006. U leest nu de tekst die gold op 31 juli 2006.
Interpretatie regelgeving cursusgelden
1. Algemeen
Eind vorig jaar heeft het veld aan CFI 14 cases doen toekomen met vragen over de interpretatie van de regels in de Les- en Cursusgeld Wet en het bijbehorende Uitvoeringsbesluit. Via deze publicatie informeer ik u over de interpretatie van de regelgeving n.a.v. deze cases. Ik verzoek u om ingaande 1 augustus 2003 bij de inning van de cursusgelden hiermee rekening te houden. Ik heb deze interpretatie ook bij afzonderlijk schrijven (kenmerk GEG/GGV-2003/69748 M van 24-7-2003) aan elke instelling in juli 2003 gezonden.
2. Interpretatie naar aanleiding van de cases
Bij de afstemming binnen het departement van de cases heb ik vastgesteld dat het Uitvoeringsbesluit inderdaad nog ruimte biedt voor interpretatieverschillen voor specifieke situaties die bij u in de praktijk van de uitvoering relevant zijn. De interpretatie van de huidige regelgeving voor de cases die aan mij zijn voorgelegd, heb ik opgenomen in bijlage 1 bij deze publicatie. De voorgelegde cases heb ik met mijn reactie opgenomen in bijlage 2 bij deze publicatie. Er is momenteel een wijziging van het besluit onderhanden en daarbij zal OCenW eventuele onduidelijkheden wegnemen en de interpretatie vastleggen. Via het uitvoeringsoverleg zal CFI de scholen hierbij betrekken voor eventuele voorstellen voor een eenvoudige uitvoering bij de scholen.