Rechtenmedia.nl - Juridische Online Uitgeverij  Rechtennieuws.nl | Jure.nl | Maxius.nl | Parlis.nl | Rechtenforum.nl | Vacatures | MijnWetten.nl | AdvocatenZoeken.nl | Rechtentotaal.nl
» Energiewijzer « advertorial
Bespaar geld en stap over!
Energiewijzer.nl, eerlijk over energie.

Juridische vacatures

Meer vacatures | Plaats vacature

Powered by Jbmatch.nl

Inhoudsopgave
- § 1
+ § 2. Overige bepalingen
Juridisch advies nodig?
Heeft u een juridisch probleem of een zaak die u wilt voorleggen aan een gespecialiseerde jurist of advocaat ?
Neemt u dan gerust contact met ons op en laat uw zaak vrijblijvend beoordelen.

Stel uw vraag
Geschiedenis

Geschiedenis-overzicht

Artikel 1 lid 2 h Herindelingswet Midden-Limburg

Bwb-id:
Officiele titel:
Citeertitel:
Soort regeling:
Wetsfamilies:
Eerst verantwoordelijk ministerie:

Geldigheidsdatum:
Ingangsdatum:
2.
Met ingang van de datum van herindeling worden de volgende nieuwe gemeenten gevormd:
H. Roggel, bestaande uit het gebied van de op te heffen gemeente Roggel, behoudens gedeelten die overgaan naar de nieuwe gemeenten Heythuysen en Haelen, voorts uit het gebied van de op te heffen gemeente Neer, behoudens delen die overgaan naar de nieuwe gemeente Haelen en de gemeente Swalmen alsmede uit gedeelten van de op te heffen gemeenten Heythuysen en Haelen met dien verstande dat de grens van de nieuwe gemeente Roggel komt te lopen als volgt:
1°. Grens met de nieuwe gemeente Haelen
Deze komt te lopen zoals onder A, sub 1° is omschreven.
2°. Grens met de nieuwe gemeente Heythuysen
Deze komt te lopen zoals onder C, sub 3° is omschreven.
3°. Grens met de gemeente Meijel
Beginnende in het punt waar de bestaande grenzen van de gemeenten Heythuysen, Roggel en Meijel samenkomen volgt de grens in zuidoostelijke richting de bestaande gemeentegrens tussen de gemeenten Meijel en Roggel tot het punt waar de grenzen van de gemeenten Meijel, Roggel en Helden samenkomen.
4°. Grens met de gemeente Helden
Beginnende in het punt waar de grenzen van de gemeenten Meijel, Roggel en Helden samenkomen volgt de grens in zuidoostelijke richting de bestaande gemeentegrens tussen de gemeenten Roggel en Helden en later tussen de gemeenten Helden en Neer tot het punt waar de grenzen van de gemeenten Helden, Neer en Kessel samenkomen.
5°. Grens met de gemeente Kessel
Beginnende in het punt waar de grenzen van de gemeenten Helden, Neer en Kessel samenkomen volgt de grens in zuidoostelijke richting de bestaande gemeentegrens tussen de gemeenten Neer en Kessel tot het punt waar de grenzen van de gemeenten Neer, Kessel en Beesel samenkomen.
6°. Grens met de gemeente Beesel
Beginnende in het punt waar de grenzen van de gemeenten Neer, Kessel en Beesel samenkomen volgt de grens in zuidelijke richting de bestaande gemeentegrens tussen de gemeenten Neer en Beesel tot het onder A, sub 2° laatstomschreven punt.
7°. Grens met de gemeente Swalmen
Beginnende in het onder A, sub 2° laatstomschreven punt volgt de grens in ongeveer noordoostelijke richting het midden van de rivier de Maas tot het meest noordelijke hoekpunt van het perceel, kadastraal bekend gemeente Neer, sectie M, nr. 263.