Rechtenmedia.nl - Juridische Online Uitgeverij  Rechtennieuws.nl | Jure.nl | Maxius.nl | Parlis.nl | Rechtenforum.nl | Vacatures | MijnWetten.nl | AdvocatenZoeken.nl | Rechtentotaal.nl
» Energiewijzer « advertorial
Bespaar geld en stap over!
Energiewijzer.nl, eerlijk over energie.

Juridische vacatures

Meer vacatures | Plaats vacature

Powered by Jbmatch.nl

Inhoudsopgave
Artikel 1
Artikel 2
Juridisch advies nodig?
Heeft u een juridisch probleem of een zaak die u wilt voorleggen aan een gespecialiseerde jurist of advocaat ?
Neemt u dan gerust contact met ons op en laat uw zaak vrijblijvend beoordelen.

Stel uw vraag
Geschiedenis

Geschiedenis-overzicht

Besluit toezichthouders PDV 2013

Bwb-id:
Officiele titel:
Citeertitel:
Soort regeling:
Wetsfamilies:
Eerst verantwoordelijk ministerie:

Geldigheidsdatum:
Ingangsdatum:
Let op. Deze wet is vervallen op 1 januari 2015. U leest nu de tekst die gold op -.
Besluit van het bestuur van het Productschap Diervoeder van 20 maart 2013 tot aanwijzing van toezichthouders
Gelet op artikel 104, derde lid, van de Wet op de bedrijfsorganisatie; afdeling 5.2 en artikel 10:3 van de Algemene wet bestuursrecht;
Besluit:
1.
Aan de secretaris van het Productschap Diervoeder wordt mandaat verleend tot het aanwijzen van die medewerkers van het Hoofdproductschap Akkerbouw (afdeling IAD en FPC) die het toezicht op de naleving van de in de bijlage onder de nummers 1 tot en met 3 genoemde verordeningen feitelijk uitvoeren. De aangewezen medewerkers hebben specifieke kennis van administratieve controlewerkzaamheden.
2.
Aan de secretaris van het Productschap Diervoeder wordt mandaat verleend tot het aanwijzen van die medewerkers van GMP+ International die het toezicht op de naleving van de in de bijlage onder 1 en 2 genoemde verordening feitelijk uitvoeren. De aan-gewezen medewerkers hebben specifieke kennis op het gebied aangaande de bereiding van gemedicineerde diervoeders, de daaromtrent van belang zijnde wet- en regelgeving en ervaring met inspectiewerkzaamheden.
3.
Aan de secretaris van het Productschap Diervoeder wordt mandaat verleend tot het aanwijzen van die medewerkers van het Centrum voor Bedrijfsdiensten B.V. die het toezicht op de naleving van de in de bijlage onder 3 genoemde verordeningen feitelijk uitvoeren. De aangewezen medewerkers hebben specifieke kennis op het gebied van de onder het productschap ressorterende sectoren en ervaring met inspectiewerkzaam-heden.
Artikel 2
Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na die van publicatie in het Verordeningenblad Bedrijfsorganisatie.
Zoetermeer, 20 maart 2013
voorzitter
secretaris