{**}
Rechtenmedia.nl - Juridische Online Uitgeverij  Rechtennieuws.nl | Jure.nl | Maxius.nl | Parlis.nl | Rechtenforum.nl | Vacatures | MijnWetten.nl | AdvocatenZoeken.nl | Rechtentotaal.nl
» Energiewijzer « advertorial
Bespaar geld en stap over!
Energiewijzer.nl, eerlijk over energie.

Juridische vacatures

Meer vacatures | Plaats vacature

Powered by Jbmatch.nl

Inhoudsopgave
Artikel 1
Artikel 2
Juridisch advies nodig?
Heeft u een juridisch probleem of een zaak die u wilt voorleggen aan een gespecialiseerde jurist of advocaat ?
Neemt u dan gerust contact met ons op en laat uw zaak vrijblijvend beoordelen.

Stel uw vraag
Geschiedenis

Geschiedenis-overzicht

Besluit PA toezichthouders tuchtrecht 2009

Bwb-id:
Officiele titel:
Citeertitel:
Soort regeling:
Wetsfamilies:
Eerst verantwoordelijk ministerie:

Geldigheidsdatum:
Ingangsdatum:
Let op. Deze wet is vervallen op 1 januari 2015. U leest nu de tekst die gold op -.
Besluit van het bestuur van het Productschap Akkerbouw van 26 maart 2009 tot aanwijzing van toezichthouders (Besluit PA toezichthouders tuchtrecht 2009)
Het bestuur van het Productschap Akkerbouw;
Gelet op artikel 104, derde lid, Wet op de bedrijfsorganisatie, afdeling 5.2 en artikel 10:3, eerste lid Algemene wet bestuursrecht;
Besluit:
1.
Aan de secretaris van het Productschap Akkerbouw wordt mandaat verleend tot het aanwijzen van die medewerkers van het Hoofdproductschap Akkerbouw (afdeling IAD en FPC) die het toezicht op de naleving van de in de bijlage onder de nummers 1 tot en met 3 genoemde verordeningen feitelijk uitvoeren. De aangewezen medewerkers hebben specifieke kennis van administratieve controlewerkzaamheden.
2.
Aan de secretaris van het Productschap Akkerbouw wordt mandaat verleend tot het aanwijzen van die medewerkers van de Stichting NAK te Emmeloord die het toezicht op de naleving van de in de bijlage onder de nummers 4 tot en met 13 genoemde verordeningen feitelijk uitvoeren. De aangewezen medewerkers hebben specifieke kennis op het gebied van planten, plantenziekten en plagen, onkruiden en ervaring met inspectiewerkzaamheden.
3.
Aan de secretaris van het Productschap Akkerbouw wordt mandaat verleend tot het aanwijzen van die medewerkers van Bulb Quality Support B.V. te Lisse die het toezicht op de naleving van de in de bijlage onder de nummers 14 en 15 genoemde verordeningen feitelijk uitvoeren. De aangewezen medewerkers hebben specifieke kennis op het gebied van planten, plantenziekten en plagen en ervaring met inspectiewerkzaamheden.
4.
Aan de secretaris van het Productschap Akkerbouw wordt mandaat verleend tot het aanwijzen van die medewerkers van de afdeling handhaving en monitoring, cluster Toezicht en Handhaving van de provincie Limburg die het toezicht op de naleving van de in de bijlage onder nummer 16 genoemde verordening feitelijk uitvoeren. De aangewezen medewerkers hebben specifieke kennis op het gebied van erosie.
Artikel 2
Dit besluit wordt gepubliceerd in het Verordeningenblad Bedrijfsorganisatie en treedt in werking met ingang van de tweede dag na die van publicatie in het Verordeningenblad Bedrijfsorganisatie.
Den Haag, 26 maart 2009
voorzitter
secretaris