Rechtenmedia.nl - Juridische Online Uitgeverij  Rechtennieuws.nl | Jure.nl | Maxius.nl | Parlis.nl | Rechtenforum.nl | JBmatch.nl | MijnWetten.nl | AdvocatenZoeken.nl | Rechtentotaal.nl
Besluit aanwijzing toezichthouders Autoriteit Persoonsgegevens
Bwb-id:
Officiele titel:
Citeertitel:
Soort regeling:
Wetsfamilies:
Eerst verantwoordelijk ministerie:

Geldigheidsdatum:
Ingangsdatum:
Inhoudsopgave
Artikel 1
Artikel 2
Artikel 3
Vacatures

Meer vacatures | Plaats vacature

Juridisch advies nodig?
Heeft u een juridisch probleem of een zaak die u wilt voorleggen aan een gespecialiseerde jurist of advocaat ?
Neemt u dan gerust contact met ons op en laat uw zaak vrijblijvend beoordelen.

Stel uw vraag
Geschiedenis

Geschiedenis-overzicht

Besluit aanwijzing toezichthouders Autoriteit Persoonsgegevens

Besluit van de Autoriteit Persoonsgegevens van 5 januari 2016 tot aanwijzing van toezichthouders van de Autoriteit Persoonsgegevens (Besluit aanwijzing toezichthouders Autoriteit Persoonsgegevens)
Autoriteit Persoonsgegevens,
Gelet op artikel 15.1, tweede lid, van de Telecommunicatiewet,
Besluit:
Artikel 1
De ambtenaren werkzaam bij het secretariaat van de Autoriteit Persoonsgegevens worden aangewezen als ambtenaren als bedoeld in de Telecommunicatiewet , en belast met het toezicht op de naleving van het bepaalde bij of krachtens artikel 11.3a van de Telecommunicatiewet.
Artikel 2
Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum publicatie in de Staatscourant en werkt terug tot en met 1 januari 2016.
Artikel 3
Dit besluit wordt aangeduid als: Besluit aanwijzing toezichthouders Autoriteit Persoonsgegevens.
Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.
Autoriteit Persoonsgegevens,